Inom kort.

Vill bara förmedla till er mina fina att ett nytt kapitel kommer ut idag! Wiiihoo!! :) 
Håll utkik så kommer det! :D 
kram på er!

Länk-byte! (sista jag gör nu)

’’ Okej, vad fan var det där?’’ frågade Justin.

Jag skakade på huvudet.

’’ Jag vet inte, men läskigt var det i allafall. ’’

Vi startade tv:n och direkt kom nyheterna igång.

’’ Idag för 10 minuter sedan ungefär så hördes ett pistolskott vid gata 57 i Los Angeles. Även blixt och åska, därför råder vi er att stänga alla fönster även låsa dem. Även låsa att dörrar och gärna ta för fönsterna så man inte kan se in. Elektronsika grejer får vara igång.’’

Sedan sänkte vi ljudet.


LÄs genom att klicka på bilden. Men bara så alla vet är detta det sista länkbytet jag gör, det blir för mycket sånt och folk blir förvirrade! :( 

 

 

Sneak-peek

Chaz och River var faktiskt med och skrattade även fast mycket av fokus låg på att inte hångla sönder varandra. För man såg vad dom egentligen ville göra. Jag i alla fall hade fått en paus i skrattanfallet och satt nu i soffan och svettades. ”Iz, ska vi gå ut en sväng, jag svettas”
-

Vi hade inga jackor för att båda svettades och det var hyfsat varmt ute, våren började till och med i Kanada över gå till sommar. Vi gick på en öde gata så att inget galet fan skulle hitta oss antar jag. Till en början gick vi tysta men det var Justin som var först med att ha något att säga



Jag ger er en liten sneak peek så att ni fblir taggade till nästa kap. som kommer ev. imorgon/torsadg! :) 

Puss på er!

 


Länkbyte x2

 
Efter några minuter kom maten, jag började smått pilla på maten. Jag var inte sugen på mat, som vanligt.
Jag åt lite och sedan slutade jag, det fick räcka, jag kunde inte. Jag sköt fram tallriken lite och slängde sedan en blick på alla runt bordet som satt och proppade i sig mat.
-
" Vilka är det vi ska möta? " Frågade jag, då vi nu satt i Ryan's bil påväg att möta några, helst av allt hade jag kanske stannat hemma, men nu följde jag med ändå.
" Framme ", Sa Ryan, och utan att svara på min fråga klev alla ur bilen.

Denna blogg är också sjukt bra! :) 
Den har kommit fyra kapitel så jag tycker ni kan ta er tiden att läsa, det är värt det! :) Ni klickar som vanligt på bilden!

Länk byte

När filmen var slut bestämde vi oss för att beställa pizza då båda var jätte hungriga.Jag drog upp min telefon från mjukisbyxorna och ringde pizzerian."Vad vill du ha?"Jag räckte över bladet med alla olika pizzor på till Jessica och hon svarade snabbt kebab."Vi vill ha en kebab och en hawaii, ingen sallad."Dom skulle va här om ungefär en kvart.Vi satte på en ny film, The Notebook, och gosade ner oss i soffan.En kvart senare plingade det på dörren så jag reste mig upp och gick och öppnade.Jag betalade pizzorna och gick sedan in med dom och varsin cola till vardagsrummet.Vi började äta ochkollade samtidigt på filmen.När pizzan var slut la vi oss ner i soffan med en filt över oss och armarna om varandra.Jag vände mig om mot Jessica och smekte försiktigt hennes lena kind.Jag böjde mig sakta fram och kysste henne försiktigt med handen på hennes kind.Det kändes nästan som första kyssen.Den som alltid går sakta och försiktigt."Jag älskar dig baby."Jag log mot henne och pussade snabbt hennes panna."Älskar dig med honey."


Känner att ni typ bara måååste läsa denna novell, har kommit en bit in i den, men läsningen är helt underbar! :) 
Så att för att läsa den klicka på bilden!

Kapitel 6.

Tidigare: 

”jag gillar dig mycket Justin.” han flyttade snabbt huvudet och kysste mig på kinden, utan att bli störda denna gång. En röst inom mig skrek att detta inte var rätt, det går för fort men den andra röstan viskade med sametslen röst att det var okej när det går fort.


Bild

”tjeena! Äntligen kommer ni, vi har väntat och tro mig det är inte kul att vara själv med dom där två” Sa Ryan som hade öppnat dörren till oss och pekade med ett menande finger in mot huset. Både Justin och jag skrattade, ”men det ser ut som om jag kommer bli ensam singel snart” tillade Ryan när han såg att jag höll Justins hand, ”vi lämnar dig inte ändå” skrattade Justin, Jag log bara.  

Ryan tog med oss in till vardags rummet där mycket riktigt River och Chazsatt tätt ihop och kysstes, dom verkade inte ha märkt oss så jag tog tillfället i akt och knäppte en bild av dom, men kvaliteten blev ju inte den bästa med min telefon. Justin tittade på mig och försökte hålla inne ett skratt, han tyckte det var döds roligt med min mobil och hade retat mig hela förra veckan över det. Han drog upp sin mobil och knäppte en bild, han hade ju där emot en iPhone 5, två stycken.  

”Nu får ni lägga ner, Riv, hej, vi är här” skrattade jag efter en stunds väntan på att dom skulle märka oss. River ryckte till och rätade på sig, ”hu...hur länge har ni vart här?” stammade hon mycket generad, ”en halvtimme” skämtade Justin, River slog upp ögonen så att dom blev formade dom två golfbollar men lugnade sig när hon såg Justins min. 

Justin och jag slog oss ner i soffan bredvid, vi satt inte onaturligt nära varandra men han hade ena handen vilande mot mitt lår och jag kunde knappt röra mig för att jag ville inte att han skulle flytta den. 

”men ska vi beställa mat eller?” sa Ryan med en suck antagligen över att han var trött på att River och Chaz som inte kunde släppa varandra och mig och Justin som nu satt tätt ihop och bara helt tysta. Jag fick en känsla av dåligt samvete så jag ställde mig upp men ångrade mig när jag kände hur snabbt Justin drog bort sin hand, det kändes tomt och kallt men jag skakade av känslan eftersom jag inte tänkte fästa mig vid honom så här tidigt. Eftersom det hade gått en stund sen jag reste mig upp såg Ryan frågande på mig. ”ehm... det tycker jag med” log jag lite generat, han skrattade till, ”men då åker du och jag och handlar då.” sa han och jag vet inte om det var en fråga eller bara en order men jag nickade glatt. ”okej, bra, vad ska vi handla?” Ryan vart glad av att jag ville följa med och hade nu ett leende inte likt något annat på läpparna. ”kina mat!” utbrast Justin som hade suttit tyst ett bra tag medans vi andra små pratat lite. Alla skrattade åt hans snabba reaktion men vi höll med om att det lät riktigt gott. 

Ryan och jag gick ut i hallen och trädde på oss skor och gick sedan ut till Ryans bil.

Jag satte mig bredvid honom och han startade motorn med ett mjukt ljud. Bilen var ny och luktade gott, skulle inte förvåna mig om Justin hade köpt den, han var så snäll. 

 

Vi stannade vid en liten byggnad och klev in, jag träffades av en stark lukt av olika fiskar och kycklingar. En lång dam kom fram till oss, ”hej, bord för två, till kärleksparet?” jag röck till när jag hörde det sista men Ryan var snabb med sitt svar för att inte få en pinsam stämning, ”nej, vi tar med oss” kvinnan log mot oss, ”åh, då kan ni följa med mig bort hit och beställa” vi följde henne till en bar typ och beställde lite av allt, kvinnan skrev upp allt och försvann ut i köket. Först stod Ryan och jag bara tysta men sen började han skratta, ”okej, det där var konstigt.” sa han efter ett långt fniss anfall, ”ja, att hon var så säker på att vi var ett par liksom, inte ens fråga lite snällt först” skrattade jag, Ryan såg allvarlig ut ”inte för att jag skulle ha något emot att vara din kille” jag stelnade till helt, det var jag inte beredd på. Vad skulle jag svara? Jag var inte intresserad av Ryan på det viset. 

Men sen flinade han ”jag skojar, ta’t lugnt Iz, jag vet att du gillar Justin, ville bara att du ska veta, han gillar dig med” blodet forsade som en ström mot ansiktet jag visste inte vad jag skulle säga, ”har han sagt det?” klämde jag fram och försökte få bort rodnaden över hela ansiktet och halsen, ”han tittar på dig, som om du var... ja, som om du var den ända personen på jorden” min rodnad som precis hade lagt sig flammade självklart upp på nytt. ”om jag får lägga mig i så går det för fort, men kärlek är vl kärlek, inte mitt förhållande” tillade han som om ingenting, men jag höll ju med honom. ”Ry, jag håller med dig där, jag känner knappt någon av er fyra, men jag älskar er alla” han log sitt speciella Ryan flin, ”precis som vi älskar dig sis.” 

Jag log åt honom och insåg att jag hade hittat det där man ville ha i livet, vänner.


Kort men fint... Skoja, mellan kapitel som behövs, nästa kapitel får vi se om det händer något i ;) 
KOMMENTERA!!!

 

 

NU ni!

Hej finaste(som stannar fast jag är en sådan hemsk människa) idag ska jag skriva. Så ni får ett kapitel. :D 
Jag vågar nästan lova! :* 
Men sedan kommer jag börja med ett kapitel i veckan (max två) för livet kommer imellan ;) 
Men jag uppskattar att ni är här och nu tycker jag att vi gör den här bloggen stor tillsammans, vad säger ni? 
Puss på er i alla fall :) 
 

:'(

Hej finisar! Min laddare har gått sönder och min dator laddar ur snart, blir inget skrivet denna helgen tyvärr, men i veckan hoppas jag på att hitta en ladare och ag lovar att då skriver jag! 
hoppas ni förstår mig, vill verkligen skriva nästa kapitel, it's gonna be great! :D 
Hoppas ni fortfarande läser när jag kommer tbx! :) 
puss på er.

kapitel 5!

”Isa det är till dig” sa pappa förvånat när han klev in i mitt rum med telefonen i handen, Jag greppade den snabbt och förstog genast vem det var ”Hej!” sa jag nästan lite för högt, ”Hej.” Hörde jag Justins röst säga i andra änden, jag hade inte hört hans röst på tre dagar nu, jag hade vart med min pappa och resten av familjen i två hela dagar och sedan hade killara inte kunnat träfas igår, så jag hade saknat honom, hela förra veckan hade vi tillbringat ihop och jag hade haft riktigt roligt med Justin, River, Ryan och Chaz. River hade jag tillbringat en natt med då vi behövde lite girl-talk om allt med Kevin, Justin och Chaz. ja, jag var kanske på gång med Justin men just nu var vi mest vänner, Chaz och River var de lyckligaste paret och sötaste på det, Kevin hade jag pratat med en gång men det hade slutat med att bli jätte ledsen. Han var en idiot. ”Är du där?” hörde jag Justin säga lite oroligt i andra ändan, ”Ja, haha, väntade på att du skulle säga något bara” ljög jag eftersom jag inte ville erkänna att jag suttit och tänkt på honom. ”haha, okej, men eftersom vi två åker hem om några dagar bara så tänkte vi att vi alla kunde träffas och hitta på något” jag blev glad av tanken på att tillbringa kvällen med min vänner, ”Låter skit roligt, frågar pappa nu ifall han har planerat något annat” Jag höll för luren och ropade efter pappa, ”Du får koma hit jag hör dig inte” skrek pappa tillbaka. Jag gick till kket där han stog och läste tidningen, han tittade upp mot mig med ett leende, ”ska du till Riv ikväll?” jag log stort, ”ja, om du inte hade tänkt något annat” han skrattade åt mig, ”Men jag vill träffa killen innan ni gifter er” Jag slog till honom lite lätt på armen, ”ha-ha vem säger att det är en kille?” pappa tittade menande mot telefonen och jag fattade att han menade Justin, jag kände hur blodet forsade mot ansiktet, min rodnad skulle inte gå att dölja nu. Han skrattade åt min reaktion, ”ha så kul i alla fall” jag kramade honom lite lätt och gick mot mitt rum, ”Isa vänta!” jag vände mig om och pappa kastade några sedlar mot mig, ”ha så kul i alla fall” upprepade han, jag slängde en kyss mot honom och tog upp pengarna som hamnat på golvet, ”Tillbaka” sa jag lite för högt och uppspelt i luren, ”Saknade dig faktiskt lite” skämtade Justin när han hörde hur jag lät, ”ha-ha” jag låtsades bli sur men det var svårt med mitt ständiga leende på läpparna, ”Kom hit nu, jag är hos mormor och morfar så du kan lika gärna komma lite innan” jag höll på att svimma när han sa det, bara av att träffa Justin ensam i en kvart fick mig att må bra. ”När ska vi vara där” jag försökte låta oberörd men kunde knappt stå på benen, ”Klockan sju” jag kollade snabbt mot klocan i mitt rum, halv sex, ”då kommer jag nu då” ”Gör så!” svarade han och jag kunde nästan höra hur han döljde ett skratt av lycka, men säkert bara inbillning. ”Vi ses” ”snart!” ”Lovar” jag la på luren och kollade som vanligt om jag hade fått ett missat samtal från mamma, nej. Honhade inte ringt och jag var riktigt sur på henne, hon brydde sig inte när hon var iväg och det gjorde mig så arg och trött på henne, kanske bara var bra att hon inte ringde för då skulle jag få ett utbrott på henne.

 

Jag kollade mig i spegeln lite snabbt, jag hade ett linne på mig, det var allt jag hade, grå/vitt linne med snörning upptill, jag öppnade min garderob och drog ut en blå kjol som satt högt upp, jag var barbent eftersom det var riktigt varmt ute nu. Mitt hår låg i naturliga lockar runt mitt ansikte, skulle jag sminka mig? nej, det skulle bli för mycket.

River och jag hade pratat om att man inte fick ha smink för ofta med killar, det skulle bara bli på klistrat då. Men samtidigt ville jag vaar snygg när jag var med Justin, för jag gillade honom verkligen. Kanske var det fånigt, man kan inte gilla någon så mycket bara på en vecka. Det var väl omöjligt. Plus att han omöljigt kunde gilla mig, han stötte på snygga tjejer varje dag, mycket snyggare än jag. 

Jag måste ta det lugnt nu, jag vill inte få mitt hjärta krossat igen.

Jag suckade tungt och vände mig om, ”du ledsen Is?” hörde jag Jossie säga med svag röst, hon stog vid dörren och var så hjärteskärande söt, jag lyfte upp henne och snurrade runt ett varv med henne, ”nej, eller jo, för jag åker om bara fyra dagar, jag kommer sakna dig” Hon lutade huvudet mot mitt bröst, ”Jag älskar dig Isa” jag kunde knappt hålla inne tårarna, ”Jag älskar dig också Jossen, det vet du” Hon skrattade sitt lilla klingande skratt, jag ställde ner henne, ”Ska du ill Pojkvän nuu?” hon log mot mig och kollade rakt in i mina ögon. Jag skrattade ”Inte pojkvän Jossen, Kompis” Hon suckade djupt, ”ja men jag sa ju det, Pojk-vän!” hon skakade på huvudet och jag skrattade, så smart för att vara fyra år. 

”Isac min pojkvän” jag log mot henne och lyfte upp henne igen och gick ut i köket, ”jag drar nu papa” ställde ner Jossie och gick ut ur huset.

 

Det var inte långt till Justin’s morföreldrar, bara några kvarter, så jag gick. 

Jag kände hur det durrade i min ficka och jag tog upp den ‘Mamma’. Första samtalet på nästan två veckor. Jag suckade och tryckte på svara, på min urgamla telefon eftersom jag hade kastat sönder min förra. 

”Isa” sa jag och försökte låta glad, ”Hej gumman jag vet jag skull ha ri...”

jag la på för jag orkade inte höra hennes ursäkter, jag la ner min Nokia i fickan för jag ville inte att någon skulle se den. 

 

Jag plingade på dörren

”Hej, trodde du hade blivit bortrövad eller något” sa Justin när han öppnade dörren, jag log mot honom och han log mot mig, ”ha-ha, min syster var bara lite pratsam” utan att gå in på detaljer om hur mitt absolut finaste samtal med en människa hade känts så släppte han in mig i hallen. Jag tog av mig mina ytterkläder, som ändast bestog av skor. När jag hade snörat av mig dom tittade jag upp på Justin, han tittade på mig, ”vad fin du är” det pirrade till i hela mig och jag kände rodnaden stiga, ”tack du med” var det ända jag fick ur mig och jag hörde hur fel det lät, för Justin var inte så speciellt fin, han hade mjukisbyxor och ett linne och håret låg åt alla håll, men jag tyckte alltid han såg bra ut vilken outfit han än hade på sig. 

 

Jag hälsade artigt på Justins mormor som satt i soffan och läste tidningen och sedan gick vi in på Justins rum, jag satte mig på den lilla sängen som antagligen hade stått där sen han bodde här när han var liten. ”jag var just på väg att byta om när du kom.. för det var inte meningen att jag skulle se ut såhär när du kom...” han log snett mot mig, jag fnissade till, ”jag tycker du är rikitgt snygg” skämtade jag, han skrattade men såg sedan allvarlig ut, ”ja, mina fans skulle gilla om jag såg ut såhär jämt, ja menar, jag är faktiskt riktigt het” jag såg hur han var skämtsam men flirtade lite samtidigt, jag gillade det, mycket. Han satte sig på sängen bredvid mig, ganska nära, jag kände hans doft och jag fick nästan gåshud, ”vad skulle jag göra nu igen?” frågade han förvirrat, jag skrattade åt hans försök till skämt som inte alls skulle ha varit roligt om någon annan hade sagt det, men nu var det roligt för det var Justin som sa det. ”Du skulle byta om, för att inte skämma ut dig för tjejen som faktiskt sitter just nu i ditt rum” han höjde på ögonbrynen, ”va? hon är inte här just nu, jag menar, säg det inte men Isa, hon är tjejen jag faktiskt inte vill skämma ut mig för” jag puttade till honom lite lätt på axeln, han skrattade men såg sedan allvarlig ut, han närmade sig mitt ansikte lite och precis när han skulle böja sig fram för att kyssa mig på kinden knackade det på dörren, skit också. Justin höll inne en suck ”kom in” sa han med irriterad röst, han morfar klev in ”stör jag er?” jag log mot honom och skakade på huvudet, men Justin svarade tvärt emot ”ja, lite men bara lite morfar, var det något speciellt?” han lät först irriterad men kom säkert på sen att hans morfar inte kunde rå för det. ”Dianne undrar om ni vill ha något att äta?” Justin försökte le artigt, ”nej, vi ska dra över till River om ett tag så vi äter där, tack ändå” Bruce nickade och gick ut och stängde dörren. Jag kollade på Justin som suckade och bet sig i läppen, jag skrattade åt synen. han ställde sig upp och vände sig mot mig, ”Blunda, jag ska byta om nu” sa han med ett flin på läpparna, jag skrattade och la ner huvudet på kudden med ansiktet ner borrat i den, det luktade väldigt gott i kudden så han skulle gärna få ta lång tid på sig att byta om. ”hm, vilken är din favorit färg Isa?” frågade Justin efter ett tag, ”lila, helt klart lila” svarade jag säkert, ”favorit mat?” jag skrattade ”Justin jag kan knappt prata i denna kudde så det passar inte så bra att ha ett förhör nu” ”men du vet, du kan titta nu”  Jag reste mig upp och såg att Justin till och med hade hunnit fixa håret, ”wow, snabbt gjort grabben” Han skrattade, ”man lär sig snabbt när man har mycket kläd byten på konserter you know!” jag log mot honom, ”favorit mat?” frågade han sedan, jag skrattade och skakade på huvudet, ”jag gillar...asså jag är kräsen, gillar inte så mycket mat” Han nickade långsamt, närmade sig mig och satte sina händer på mina höfter och log stort mot mig, ”Isa, jag gillar dig mycket.” han log ett snett leende mot mig, ”jag gillar dig mycket Justin.” han flyttade snabbt huvudet och kysste mig på kinden, utan att bli störda denna gång. En röst inom mig skrek att detta inte var rätt, det går för fort men den andra röstan viskade med sametslen röst att det var okej när det går fort.


Åsikter om att jag hoppade lite i tiden? andledningen är för att annars skulle det bara bli en masssor av mellan kapitel i typ en månad.

KOMMENTERA OCH SPRID!


Kapitel 4!

Tidigare: 

”ey, vad var det där kastandes om din svin dyra mobil om?” Hon försökte låta skämtsam men jag hörde att, även fast vi inte var så bra vänner, lät orolig. ”Jag..ehm..” Hon tittade undrande på mig, ”Vi drar hem till mig och snackar om det” Sa hon utan att tveka, jag gillade River så jag hängde med.


Huset var stort, men ändå hemtrevligt, ”Vi kan gå upp på mitt rum” sa hon när vi hade hängt av oss ytterkläderna, vi gick upp för en stor trappa med tavlor på väggarna, vi kom upp till en liten ‘hall’ när vi svängde in till ett stort rum, det stog en stor säng på mitten och fotöljer i ena hörnet, en gitarr stog lutad mot en vägg, det var ljust i rummet. River slog sig ner i en av dom svarta fotöljerna, jag följde hennes exempel, ”vad fint du bor,” sa jag och försökte le men det nådde inte ögonen. Jag hade just fått reda på att min pojkvän hade vart otrogen och för honom hade det vart som att leva livet. Okej, jag borde inte äns behöva le nu. Hon log också lite halvhjärtat, ”jag vet att jag inte borde bry mig, men jag är en sån person som inte kan se folk ledsna...” jag suckade, ”vad finns det att säga, min pojkvän han var otrogen” hon gapade ”va?” var allt hon fick ur sig, jag berättade hela historien från alla rykten han har haft om att vara en skitstövel att han hade kollat in mig förut till att vi blev tillsammans och att jag insett att han var en underbar person och att han nu hade visat att jag hade fel.

River var en bra lyssnare och jag kände att jag kunde lita på henne.

 

Hon tittade på mig länge efter att jag hade slutat prata. ”Du behöver glass” sa hon efter en minuts tystnad, jag fattade ingenting, Glass? varför? Hon måste ha sett min förvånade blick när hon skrattade till ”Det hjälper alltid” jag reste mig upp precis som henne följde med henne ner till det stora köket med en stor köks ö på mitten, jag satt mig på en av bar stolarna medans River började plocka fram ett stort glass paket och skålar. Hon lassade upp till mig mer än vad jag någonsin skulle få i mig och satte sig, men hon hann bara sätta sig ner när det plingade på dörren River mumlade något om att Glimmer hade glömt nyckeln igen och ursäktade sig snabbt, Glimmer måste vara hennes yngre syster. Jag hörde henne låsa upp dörren och sedan göra ett glädje skri, jag reste mig upp och gick mot hallen av ren nyfikenhet, när jag kom fram så att jag såg River igen stog hon i famnen på en kille, Chaz måste det vara, bakom honom stog två andra ganska långa killar och skrattade. Antagligen åt River och killen jag trodde var Chaz, inte hån skratt utan mer ett sådant skratt man skrattade lite retsamt över något. När dom fick syn på mig la båda huvudet på sned, jag kunde knappt hålla mig för skratt för det såg så roligt ut, när River hade släppt killen-jag-trodde-var-Chaz log hon brett mot killarna, ”Tjena grabbar! Kul att ses eller ja, dig har jag aldrig träffat men jag har hört en del” sa hon och räckte fram handen mot killen med en keps, han log artigt mot River ”Hej, kul att träffa dig, har hört en del om dig med, allt han pratar om nu för tiden” Killen med kepsen skrattade ett till sånt där retsamt skratt, det klingade i mitt huvud, River log mot honom, ”River föresten” Han log lika stort tillbaka ”Justin” Jag fick nästan hålla i min mun när jag fattade vem killen var, Justin som i Justin Bieber, killen som Angelica hade visat på bild, derför hade river inte velat säga vem Chaz hade träffat förut, för att hon inte fick. Jag försökte komma på hur man stängde munnen och precis när jag lyckats fick alla syn på mig stånde lite bakom dom, River rodnade ”Ojj förlåt” Hon log ursäktande för att hon inte hade presenterat mig ännu, ”Killar det här är Isadora, Isadora det här är min Chaz, Ryan och Justin” Jag log mot dom tre killarna, ”Hur kommer det sig att vi inte har träffats här förut?” frågade den killen jag mindes hette Ryan jag harklade mig eftersom jag inte hade pratat på länge, ”Jag bor inte här, jag är här över lovet med hos min pappa, annars bor jag i L.A” Då skrattade Justin till, ”Precis som jag då, Jag bor också i L.A, eller ja väldigt nära i alla fall.” Jag log och nickade lite lätt, Ryan öppnade munnen igen ”Så hur känner du River?” jag kollade mot honom rakt in i hans ögon och fick på ett vis en kall känsla i kroppen, Jag kollade snabbt bort och svarade inte på hans fråga så derför tog River vid och svarade lätt, ”Hon var på fotbollen när jag tittade och vi började prata, sen så träffades vi i köpcentret idagoch jag frågade henne om hon ville hänga med hem” Tacksam över att River hade uteslutit att prata om ‘kasta mobilen tills den går i fyra delar biten’ log jag mot henne. 

 

 

Tjugo minuter senare satt vi i köket med varsin glass skål, ”Så hur länge har ni vart ihop då?” frågade Justin River, ”Bara någon vecka, jag har bara bott här lite mer än en månad.” Sa hon och nickade långsamt med huvudet, Justin nickade också. ”Jag fick reda på igår att du var Chaz’s och Ryans bästa vän så jag är fortfarande chockad” Skrattade River lite nervöst Justin bara instämde med att skratta ett klingande skratt, sen vände han sig mot mig, ”Hur länge stannar du?” Jag försökte hitta rösten eftersom som vanligt tappade jag tal förmågan med nytt folk, ”hela vårtermins lovet, Två-tre veckor” Fick jag till slut fram, Justin sken upp, ”Samma här, vi ska ju år samma håll sen så vi kanske kan flyga hem tillsammans?” Jag nickade och kände faktiskt en liten pirrande känsla i min kropp när jag tänkte på att jag och Justin skulle åka i samma plan hela vägen hem. 

Vi satt och pratade om massor av olika saker en och en halv timme när jag kollade på klockan och insåg att den var mycket, jag tänkte precis ta upp mobilen och ringa pappa när jag kom på att den är ganska mosad, ”Riv, kan jag låna hem telefonen?” frågade jag River, ”Vi har inte hunnit koppla in den ännu” Jag suckade, ”Okej, jag måste ringa pappa bara.” Hon ryckte på axlarna och skulle precis säga något när Justin öppnade munnen ”Här ring på min telefon” sa han och räckte fram sin iPhone. Jag log tacksamt och tog den och gick iväg en bit, slog in numret hem till pappa och efter tre signaler hörde ag att någon lyfte på luren, ”Hallååååååå!!” Hörde jag hur Jossie skrek i luren, ”hej Jossen, det är jag Isa” ”Isaa! Vi äta mat om snat du koma hem uu” Jag log för mig själv, ”Får jag prata med pappa?” ”Visssssst, pappaaaaaa!” jag hörde hur Jossie lämnade luren och hur pappa tog upp den, ”Hej gumman jag har försökt ringa flera gånger” Jag suckade, ”pappa, jag berättar sen men min mobil är helt mosad, förlåt att jag inte har hört av mig men jag är hos River en kompis jag träffade på fotbollen igår” jag hörde hur jag snubblade på orden när jag pratade ”okej, vi pratar sen gumman, kom hem om max två timmar” ”okej, hejdå kompis.” ”hejdå Tjejen” jag la på och gick tillbaka mot de andra i köket, jag möttes av Ryan som förmodligen skulle på toa, han tittade på mig och log, den konstiga känslan han hade gett mig var som bort blåst, jag log tillbaka. Dom hade satt sig i en stor soffa i ett enormt rum, Chaz och River satt i ena kanten och Justin på mitten, jag satte mig bredvid honom och insåg att jag hade kommit onaturligt nära honom och kände hans svaga lukt av en väldoftande parfym, jag skulle precis flytta mig när han drog lite lätt min arm ”du får sitta så nära om du vill” viskade han nästan ohörbart, bara jag hörde honom. Jag kände värmen från honom och jag rodnade. Vi satt och kollade på varandra ett tag när jag plötsligt kom på hans mobil, jag sträckte fram den mot honom ”tack Så jätte mycket Justin” jag log mot honom. 

 

”Vart bor du?” frågade Justin när vi stog i hallen och drog på oss jackorna, jag rabblade upp adressen till pappas hus och han sken upp, ”Min morföreldrar bor i det kvarteret så kan jag åka med dig istället för att Ryan måste skjutsa hem mig?” han log och jag nickade och log tillbaka, jag hade nästan glömt att jag hade en egen bil med mig hit till River. Jag vände mig om för att krama om River, ”tack för att du lyssnade på mig” sa jag i hennes öra så att ingen annan hörde, ”var så lite så, gör det igen om det behövs” svarade hon, Jag kramade henne hårdare, När hon släppte mig log hon mot Chaz som höll om henne, han skulle stanna över natten, Chaz var precis som Justin och Ryan arton år och River och jag Sjutton, så ingen större åldersskilland på oss så det hade vart riktigt roligt att umgås med dom här, ”kan vi inte hitta på något imorgon?” frågade Ryan efter en stunds tystnad, alla höll med om att det var en bra idé ”jag ska bara kolla med papa först, ni vet han vill kanske se mig lite också” flinade jag och alla skrattade, ”hejdå då!” sa Justin och jag som skulle pka i samma bil hem och gick ut mot min/pappas bil. När jag startade motorn och rullade ut för uppfarten så kom jag på det, ”Min halv syster är en... Belieber heter det va?” Justin skrattade sitt klingande skratt ”ja, då är hon en bra tjej” jag log på tanken av att Angelica fick veta att jag hade spenderat hela eftermiddagen med hennes största idol, ”Hon skulle bli jätte ledsen om hon inte fick en aoutograf” sa jag efter en stunds tystnad, ”visst!” sa Justin drog fram en penna ur fickan och ett gammalt kvitto, han drog med snabba och vana rörelser in en aoutograf, ”hon kommer inte tro dig om vi inte tar en bild också” log han och log stort, ”nej, men min mobil är sönder, sa jag och drog upp resterna av min mobil” ”ojj, vad har hänt?” ”för att göra en lång historia kort, jag har lite problem med ilska vissa gånger” svarade jag snabbt, ”Borde jag oroa mig över något slags utbrott nu?” skrattade han, ”nej inte precis, du komer säkert få veta med tiden...” sa jag och fick en klump i magen när jag tänkte på Kevin. ”Så det betyder att vi kommer träffas mycket?” sa han och sken upp i ett brett leende, ”om du vill det så?” svarade jag ”inget skulle göra mig gladare!” sa han och titttade på mig, för en sekund mötte jag hans hassel bruna ögon men sen vände jag blicket mot vägen igen. jag försökte gömma det stora leendet på läpparna men lyckades inte så bra.


Så vad tycker ni att Justin har kommit? bra/dåligt? 
KOMMENTERA!


kapitel 3.

Previously:

När jag låg i sängen och höll på att somna när min mobil vibrera, jag drog snabbt upp den och jag såg ordet Kevin på displayen, jag låste snabbt upp mobilen och läste ”hej mitt hjärta, saknar dig, det går bra nu, vi vinner allt ;) Hoppas Canada inte är allt för tomt utan mig! haha! nejmen puss pårej och ville bara hälsa att tjejerna här är heeetaa! puss” jag spärrade upp ögonen när jag såg det sista, Vad höll han på med där borta igentligen? jag försökte för gäves putta bort tanken på alla heta brudar i bekini som stog med pomm poms och häjjade på min Kevin, men det han hade skrivit, hade han skickat fel? jag svarade snabbt, ”Saknar dig med babe, hoppas ni vinner, vaddå heta? puss” Han svarade på en gång, ”heta!? det vet du vad det är!” var han full? nej omöjligt, jag svarade ”ja.” orkade inte konfrontera honom, han svarade, det förvånade mig, han brukade aldrig svara på ett enkelt ”ja” så jag öppnade ivrigt messet från honom, ”är du tjurig för att jag lever livet eller?” jag stirrade på skärmen, vaddå ”lever livet”? jag drämde mobilen i nattduks bordet och till min förvåning somnade jag ifrån mina tankar.



 
 

”inte för att väcka dig eller så, men Jossie hat gnällt två timmar att få krama dig, så nu måste jag låta henne göra det Isa!” pappa skrattade, jag öppnade sakta ögonen och i nästa sekund hörde jag pappa viska ”Nu är hon vaken Jossen” Jossie skrek till och i nästa sekund hade jag henne sittande på min mage och massor av pussar i ansiktet, jag skrattade så att Jossie hoppade upp och ner på min mage. ”Gomogon isaaaa!” Jag hade inte fått någon röst ännu eftersom jag alltid var så hes på morgonen, så jag fick bara fram ett litet läte. Jossie skrattade när hon hörde det ”Isaa, du tött? du sova lääänga, ja ine ojka vänna på dejjj mea nu Isaaa” Jag log och hittade lite röst, ”Hm, men om jag ska kunna leka med dig hela dagen måste jag äta, kan du visa vart det finns frukost?” Jossie såg nöjd ut, hon nickade så mycket att det såg ut som om huvudet skulle trilla av. Hon hoppade ner på golvet och jag skyndade mig att ta tag i hennes hand för att hon inte skulle ramla, ”Vänta Jossen, jag måste klä på mig först” Hon suckade en liten suck sedan sa hon ”Men Isaa du ka klä på dejj senaje juu” jag skakade på huvudet, ”nej, jag måste klä på mig nu Jossen, ledsen” hon suckade igen och gick ut från rummet med sin lilla kaning i handen, hon hade haft det gosse djuret sen hon föddes och höll det nästan alltid i handen. Jag klädde på mig ett par jeans för att dömma vädret från det jag såg, det var lite kallare idag, jag drog på mig en t-shirt och kammade lätt genom det långa bruna/svarta håret, det var vågigt. Jag gick ut genom min dörr och ner till köket, ”Isaaaaaaaaaaaaaa!!” skrek nu Isac, jag skrattade ”Isaaaaaaaaac!!!” han skrattade, Jossie klev fram mot mig ochh tog min hand, ”häj äj nu din fötkust” hon hade brett två mackor och hällt upp ett glas juice, jag fattade att någon, Locee, hade hjälp henne. men jag spelade med, ”nejmen, ååå, tack Jossen!” Hon log stolt, jag slog mig ner och Jossie skulle tvunget klättra upp i mitt knä, samtidigt kom pappa in i köket ”godmorgon tjejen, ledsen över att behöva väcka dig men du är poppis” han blinkade med ena ögat, ”det är lugnt, dricker ni kaffe i det här hemmet?” frågade jag med skämtsam röst, ”hah, visst, du kan få det!” han hällde upp lite kaffe åt mig och jag kollade på honom, ”vad?” sa han frågande, jag harklade mig ”socker och mjölk pappa?” han skrattade högt, ”nä, nu ska du lära dig dricka riktigt kaffe.” han skrattade igen och tog fram sockret, hällde upp, för lite igentigen men jag orkade inte klaga mera nu, ”så vad ska du göra idag? frågade pappa, jag ryckte på axlarna, ”kolla in staden kanske?” jag log mot honom, han gick iväg och kom sedan tillbaka med pengar, han räckte fram men jag ville inte ta imot dom, men han protesterade och jag var tvungen att ta dom, jag kollade på pengarna, ojj, 100 dollar! ”pappa, så mycket hade du inte behövt ge mig.” han rycket på axlarna och lyfte upp Jossie i sin famn, ”köp lite kläder eller något?” jag kramade honom, jag älskade att shoppa och det visste han.

 

Jag klev in genom dörrarna efter att ha tagit pappas bil till köp centret, jag kände mig lite fånig över att gå här själv, men gick in och kollade massor av affärer, efter kanske två timmar med massor av ”fynd” satte jag mig på ett fik och tog en latte och en brownie, jag satt där ett tag, när jag hörd en ganska väl bekant röst, ”Isadora? är du här själv?” jag vände mig om och såg River gå mot mig, helt ensam hon med. Jag log ett brett leende, ”River!” Hon slog sig ner bredbid mig, ”är du ensam?” frågade hon lite blygt, ”ja, jag känner bara dig här men..” Jag kollade ner lite, ”hm, min pojkvän hade inte tid med mig, Chaz, hm, han skulle träffa...” hon höll på att säga något men ändrade sig snabbt ”en kompis” sa hon för att rädda situationen, undra varför? men jag la inte så mycket tid att tänka på det, ”Min pojkvän är på andra sidan jorden känns det som.” Jag suckade, ”hm, ja, killar kan vara svåra ibland” sa hon och sedan beställde hon en latte, ”hur länge har du vart här?” frågade hon med blicken på påsarna, jag log, ”två timmar kanske,” hon tappade hakan, ”Du har hunnit du” jag skrattade år hennes reaktion, ”Ja, i L.A brukar man shoppa ganska mycket faktiskt.” Hon slog upp ögonen så det såg ut som om dom skulle ploppa ut ”Du bor i L.A!” Jag log igen ”ja, men jag är ingen jobbig, snobbig typ, hänger hellre med andra än vad jag gör nu för tiden, men det följer med ganska mycket dryga människor runt min pojkvän”  Hon nickade förstående, ”samma här, men jag har tagit mig ur det nu, nu hänger jag med min pojkvän och hans vänner” hon sken upp i ett stort leende, hon tog en klunk av sitt varma kaffe som precis hade kommit in, jag tog ett av mitt ocså, bara för att jag inte hade något att säga. Det vibrerade i min telefon, ‘Kevin’ stog det på displayen, jag svarade snabbt, ”Isa” ”hej, vad gör du?” jag reste mig och ursäktade mig lågt för River och sa att jag skulle komma tillbaka snart ”shoppar, vad gör du?”  han harklade sig och jag hörde någon ropa ”Eyy, pratar du med flickvänn nummer fem nu eller?” Jag tappade andan, ”vad var det?” frågade jag och försökte låta som vanligt, han harklade sig igen ”ehm, isa, jag måste dra.” ”men Kev! Vad håller du på med igentligen?” nästan skrek jag till honom i luren, ”Isa, jag vill inte ta det på telefon, vi ses!” ”vi ska vara ifrån varandra i två veckor, det är lika bra att du säger det nu!” ”hm, ja, jag låg med en tjej igår.” orden stannade i huvudet,  jag tappade andan ”Isa, hallå? alla gör misstag, jag menar.. kom igen” ”det var derför du levde livet igår” sa jag med kall röst, ”hm, nej.. eller jo.. men isa, du” Jag tvekade inte när jag uttalade orden som båda visste var på väg, ”Kevin, lev livet utan mig från och med nu. Det är slut.” Det sista jag sa innan jag kastade mobilen i golvet var ”fan ta dig Isa....” jag visste redan vad jag skulle ha fått hära, han skulle ha uttryckt sig med att han aldrig velat ha mig. Jag tog upp min totalt spruckna iPhone, kastade den i backen igen och sedan tog jag upp den och gick bort mot River som satt och tittade häpet år mitt håll, hon hade sett allt. 

”ey, vad var det där kastandes om din svin dyra mobil om?” Hon försökte låta skämtsam men jag hörde att, även fast vi inte var så bra vänner, lät orolig. ”Jag..ehm..” Hon tittade undrande på mig, ”Vi drar hem till mig och snackar om det” Sa hon utan att tveka, jag gillade River så jag hängde med.


Jag vet att det gick lite fort där med Kevin men vi får se om dom blir tsm igen när Isa kommer hem? :) 

KOMMENTERA!


kapitel 2.

Bild, Bild, Bild

 

(Isadoras perspektiv)

”Isaaaaaaa” var det första jag hörde när pappa och jag klev in i hallen, Jossie som var fyra år kom springande mot mig slog armarna om mig och jag mina om henne. Sedan kände jag ett par till armar om mig, jag hade satt mig på huk så fort jag såg jossie och nu hade jag Isacs armar runt mig, isac var sex år, när dom släppte mig skrattade jag och omfamnade Angelica, hon var tio och jag kunde stå nästan helt upprätt när jag kramade henne, jag var kort, mamma var kort så det hade jag fått av henne. Angelica log mot mig och ruffsade om henne i håret ”hur är det med er?” ”bjaaaa!!” ropade jossie förtjust, Angelica nickade instämmande men Isac såg ledsen ut, ”jag ramlade och.. mitt knää bödde förut men nu haj ja plåååsterrr!” han fnittrade till, han var förtjusande söt, ”nejmen, varför ramlade du Isac din lille dummer?” han skrattade och tog sig för pannan, ”jag veetinte Isaa!” han sprang iväg för att hämta något att visa och Angelica satte sig i soffan och pappa drog upp Jossie i sin famn, Locee, pappas fru, kom in i hallen med ett brett leende, ”Välkommen Isa! känn dig som hemma här.” jag log vänligt mot henne, jag gillade henne mycket. pappa tog min ena väska i sin lediga hand och visade mig till ett gäst rum. 

 

Han la väskan på sängen, ”hur mår du gumman?” frågade han sedan, ”bra, jag mår bra kompis” flinade jag. ”så bra, du får packa upp nu sedan har du fria händer att gå och göra vad du vill!” han log mot mig jag log tillbaka och han lämnade rummet, jag drog upp mibilen och skrev ett mess till kevin, ”hej babe, saknar dig, framme i Canada nu! Hur går det för er? trött? älskar dig!” Jag började apcka upp väskan och gick in på mitt badrum och la min stora neccesär där. 

 

 

En timme senare satt jag vid en fotbollsplan jag hade hittat inte långt från pappas hus, jag saknade kevin så mycket att jag var tvungen att titta på fotboll, det var tjejer som spelade, dom var grymma, jag satt och tittade när någon kom fram till mig, ”hej, ursäkta om jag stör, men vet du hur jag kommer till...” Tjejen rabblade upp en adress, jag kollade på henne, hon var söt, lång vågigt och mörkrött hår, hon var smal med ett runt ansikte, hon bar ett par ljus lila shorts och matschade med ett neutralt linne, ”nej, jag är inte härifrån” jag log mot den främmande tjejen, ”åh, du sitter på hemmalagets sida så jag tänkte att du var härifrån.” hon flinade, ”jag är lika vilse som du, bor där borta med min pappa, eller bor inte men är här och hälsar på, jag behövde rensa hjärnan och fotboll är det perfekta settet.” sa jag och kände att jag hade babblat för mycket som vanligt. Tjejen log, ”sammanträffande, jag är härifrån men har aldrig vart i denna delen av stan, fotbollen fastnade jag vid men skulle behöva ta mig härifrån nu.” Jag sträckte fram handen ”Isadora” hon gjorde likadant ”River” hon log ett gulligt leende.  Hon hade satt sig ner bredvid mig på gräset och vi pratade lite smått. Jag fick reda på att hon var Sjutton år och bodde längre in i stan, hon hade en syster. Jag förklarade kort läget om mig själv om mamma och om min familj med pappa, om min bror som var på cup och snabbt om min pojkvän. Hon tittade på mig med stora ögon, som om hon var imponerad av mitt liv. Vi satt en stund och såg på hemmalget- hade jag fått reda på- vinna med kanske fem tre? Vi klappade i händerna, ”hm, dom spelade riktigt bra idag” sa River och lät förvånad, ”brukar dom vara dåliga?” frågade jag nyfiket, ”hm, njaae, sådär, men mot dethär laget brukar dom sällan vinna.” ”spelar du fotboll?” Frågade jag för att hålla igång samtalet, ”japp, men jag har en knäskada idag, jag är ny inflyttad här i stan så det känns inte så bra att inte kunna vara med i början av säsongen.” Hon hade sorgsen röst, jag visste inte vad jag skulle säga så jag nickade bara,  Vi reste oss upp från det solvärmda gräset och gick bort från planen, ”så hur länge har du bott här?” frågade jag River, hon log mot mig, ”snart en månad, har aldrig vart i den här delen av denna lilla staden, du då? hur länge stannar du?” jag ryckte på axlarna, ”typ två veckor, lite mer eller mindre, det beror på när min mor kommer hem” jag visste inte varför jag hade sagt mor och fick lust att slå mig hårt i huvudet, det hade låtit så töntigt. River nickade långsamt, ”Men hoppas vi ses då! jag måste gå nu, försöka hitta hem”, hon suckade djupt och vände sig om och gick bort mot planen igen. 

 

”då ramlade jag och... och då jodde de ont, ajaj i mi knää” utbrast Isac, jag klappade honom på ryggen och kysste honom på huvudet, jag älskade mina halv syskon.Vi satt ute i hamocken pappa just hade ställt upp på den stora trädgården, det var vackert här, Locee älskade att hålla på i trädgården och satt just nu hukad över en rabatt med handskarna i högsta hugg, ”skulle inte kevin följa med?” avbröt pappa mitt funderande, ”han är på cup nu första veckan, han skulle kanske flyga hit men jag vet inte riktigt, han stannar nog hellre hemma och tränar...” jag hade blivit ledsen när jag hade läst Kevins mess om att han hade en viktig match i veckan efter cupen, men förstog honom, ”bara jag får träffa honom innan ni gifter er,” skrockade pappa och jag himlade med ögonen, typiskt pappa att ta upp en sådan sak nu. Jossie kom ut stapplande från huset där hon suttit och pusslat, ”Isaaa.. du häpla mejjj” Jossie hade fått mycket tal kunskaper sen senast vi träffades. ”jag ställde mig upp från hamocken och gick till jossie, hon pekade mot pusslet som var en ända röra, det var tjugo bitar och ingen satt ihop. När vi kom in så slog jag mig ner på golvet och Jossir satte sig nöjt i mitt knä. jag började lägga bitarna åt rätt håll men då skakade Jossie på uvudet missnöjt, ”Isaaaa, inte dåå!!” dom drog alltid ut på a:et i mitt smeknamn, ”men Jossen, vi måste ju se hur bitarna ska sitta ihop lille dummer” han skrattade men sedan nickade hon, ”jaaa, ellejhuj” ellerhur förstog jag att hon menade, jag skrattade och fortsatte vända bitarna rätt, Jossie hjälpte mig lite, men inte så mycket, när jag vänt på alla tjugo bitarna så satte sig Jossie bredvid mig istället och började titta på bitarna, när hon såg en sol som kunde sitta bredvid ett moln satte hon ihop dom, när hon såg att det gick tjöt hon till av förtjusning, jag log och ställde miog upp, Jossie märkte inget, jag gick in till Angelica istället, eller jag gick såklart inte bara in utan knackade försiktigt, ”Kom in” hörde jag henne säga, jag steg på och hittade henne med en bok i handen och liggandes på sängen, på boke var det en kille jag knappt kände igen, ”hej, vad läser du?” frågade jag nyfiket, hon stängde boken efter att ha gjort ett vike, ”Justin Bieber, hans första bok, first step to forever” hon tittade på framsidan, jag kollade också på den, det var en kille med lång brun lugg på framsidan, han tittade på mig med ögon som dödade, bruna och djupa. ”han ser inte ut så nu!” försäkrade angelica snabbt, jag skrattade, ”han var söt där!” hon log, ”ja, han är underbar” jag skrattade till, hon var alltså helt galen i honom. ”men.. han är ju arton, du skulle kunna bli ihop med honom!!” utbrast hon, jag skrattade ”jag har pojkvän ang.” jag hade alltid kallat henne Ang, sen första dagen hon kom till värden när jag hade vart så stolt över att ha en lillasyster, mamma hade vart sur när vi flög hit och hade inte följt med till pappa, jag minns att jag hade fått hålla henne och sagt ”hej, jag är Isa du är Ang, jag är din bästa vän för alltid!” pappa och locee hade skrattat men jag vet att dom hade gillat det jag sa, ”Vill du se en bild på honom från nu?” avbröt Angelica mitt drömmande, ”visst, gärna” sa jag förvirrad bara smått vetnde vad jag skulle få se. Hon pekade snabbt mot en vägg lite längre bort i det enorma rummet, jag tittade på en stor afish med en kille på som kollade rätt in i kameran och ut på mig, hans ögon var lika dana som den yngre killen på boken men håret stog uppåt och jag kunde inte låta bli att le mot afishen, Angelica såg det och log mot mig, ”visst är han het?” jag skrattade och viskade, ”du får inte säga det här till min kille men, han är skit snygg” Ang sträckte upp handen i luften, ”jag lovar och svär” jag log och i samma sekund ropade pappa från köket ”Barn.. och ungdommen, maaat!!” det var ett stort hus och man hörde att han skrek men ändå hörde vi det knappt, jag skratade åt att han hade kallat mig ungdom. KLockan närmade sig åtta på kvällen och jag kände mig trött efter flyturen. 

 

 

När jag låg i sängen och höll på att somna när min mobil vibrera, jag drog snabbt upp den och jag såg ordet Kevin på displayen, jag låste snabbt upp mobilen och läste ”hej mitt hjärta, saknar dig, det går bra nu, vi vinner allt ;) Hoppas Canada inte är allt för tomt utan mig! haha! nejmen puss pårej och ville bara hälsa att tjejerna här är heeetaa! puss” jag spärrade upp ögonen när jag såg det sista, Vad höll han på med där borta igentligen? jag försökte för gäves putta bort tanken på alla heta brudar i bekini som stog med pomm poms och häjjade på min Kevin, men det han hade skrivit, hade han skickat fel? jag svarade snabbt, ”Saknar dig med babe, hoppas ni vinner, vaddå heta? puss” Han svarade på en gång, ”heta!? det vet du vad det är!” var han full? nej omöjligt, jag svarade ”ja.” orkade inte konfrontera honom, han svarade, det förvånade mig, han brukade aldrig svara på ett enkelt ”ja” så jag öppnade ivrigt messet från honom, ”är du tjurig för att jag lever livet eller?” jag stirrade på skärmen, vaddå ”lever livet”? jag drämde mobilen i nattduks bordet och till min förvåning somnade jag ifrån mina tankar.


Ganska tråkigt 'Info' kapitel, men det är ett måste när det ska hända saker, nästa kapitel händer det grejer! :D

KOMMENTERA!


Kapitel 1.

 

Hans läppar mot mina, som vanligt, han hade båda händerna på mina höfter och jag hade armarna runt hans hals, när vi hörde hur dörren öppnades och stängdes där nere visste vi att mamma hade kommit hem, fan. Hon gillade inte kevin, han hade inte gjort något mot varken henne eller mig, men hon sa hela tiden att jag skulle vara lite extra vaksam, men jag hade inte märkt något på honom, visst ibland sa han att en annan tjej var het, men jag visste att han älskade mig. När han såg på mig så såg jag vad han tänkte, han måste sticka. Jag nickade mot fönstret. Han tittade på mig,”Vi ses.”

Jag nickade mot honom, han hoppade smidigt ut på vägen utanför mitt fönster och började halv jogga mot bilen han hade ställt hos Denice för att mamma inte skulle se den, Denice var en tjej i klassen som brukade hänga med oss, men jag gillade henne inte. Hon var alldeles för mycket, igentligen var hon mer kevins typ, men vi hade nu varit tillsammans i snart en månad. 

 

Kevin som nästan alltid spelade fotboll skulle nu på en cup i en vecka och det betydde att jag skulle få spendera mera tid med mamma. Jag gick ut i det välbekanta köket, här hade jag bott med mamma ett bra tag nu, sen jag var fjorton och nu var jag sjutton, pappa bodde vi inte med längre, mamma hade tröttnat, men jag träffade honom så ofta jag bara kunde.

”Isa, kom hit gumman!” ropade mamma innan jag hann komma in i köket.

”Redan här mamma” jag gick fram och kysste henne snabbt på kinden.

”åh, vad ska vi äta” frågade hon och log sitt speciella mamma-leende mot mig.

jag svarade inte för jag tittade igenom posten som låg på bordet, på ett av de många vita kuverten stog det ”Isadora Sophie Warmon” konstigt att det stog mitt mellan namn. Jag slet upp kuvertet, i det låg ett brev, från pappa förstog jag, hur kunde jag inte se det på stilen på mitt namn på kuvertet? Jag sprang för att lägga det på mitt rum för att läsa det senare ikväll. Pappa bodde i Canada, Toronto, en liten stad i canada där han bodde med sin nya fru och tre barn. Jossie, Isac och Angelica, han hade sammanlagt fem barn.

Jag och Karim bodde här med mamma, Karim var sellan hemma och det var igentligen genom honom jag hade träffat Kevin. Dom var bästa vänner, så det blev ofta lite Pinsamt mellan oss. ”Isa, har du några förslag?” Frågade mamma när jag kom tillbaka in i köket igen, jag slets ur mitt tänkande på livet och satte hjärnan i fundering på fredags mat.

”hemma gjord pizza?” frågade jag men såg hur mamma rynkade på näsan, jag suckade, hon hade ju bett mig om hjälp. hon tittade på mig med en blick som sa att hon var ledsen men var så trött på pizza, jag nickade bara. 

 

Efter att ha ätit en vad-vi-kan-hitta-i-kylen middag slog vi oss ner i soffan, mamma med ett vinglas i handen och jag med chips och coca-cola i famnen. Vi zappade mest omkring, men vi fastnade vid CSI, vi kollade på några vasnitt eftersom det var något slags maraton. När mamma slog av tv:en så var klockan runt halv tolv, ”jag går och lägger mig mamma, godnatt” jag kysste henne lätt på kinden, hon kysste sedan min kind, ”jag älskar dig” sa hon som vanligt. 

 

Bilderna från weheartit! (ja, det är Louis)

Jag kröp ner i sängen efter att ha tagit en varm dusch  och öppnade ännu en gång brevet, jag tappade andan när jag läste det, jag saknade pappa så mycket.

”Hej tjejen! Jag saknar dig gumman, derför tänkte jag om du kunde resa hit detta lov? Hör av dig snart! Jag vet skit töntigt att skicka brev, men lite gulligt också? men hoppas du mår bra och att kevin och du har det bra! Hälsa mamma. Puss”

Det var simpelt, men typiskt pappa. istället för att skriva ett brev tillbaka skrev jag ett mess,

”Hej, fick ditt brev kompis! Saknar dig och jag vill absolut komma på lovet! Om jag tar med Kevin får du ju träffa honom? hoppas du har det bra där borta! puss!”

Här borta i L.A var det redan väldigt varmt, i canada kan jag tänka mig att det var sen vår nu. Det var två månader tills jag skulle gå ut skolan och bli arton.  men innan dess skulle jag hinna träffa pappa och hans familj i hela två veckor- om jag fick för mamma. men jag skulle fråga imorgon. För lovet hade börjat idag, det höll på i två veckor. Men tanken slog mig inte förens nu att Kevin inte skulle kunna hänga med, han hade ju cup. Men jag blev inte besviken, utan till min stora förvåning kände jag mig fri, men det var nog bra att vara ifrån varandra lite. Vi hade som suttit ihop den senaste månaden. Jag hade vart på alla hans fotbollsträningar, men något i mig sade att han utnyttjade mig, men jag sköt bort känslan, såklart inte han gjorde. 

 

Jag vaknade av att min mobil pep till, jag slog upp ögonen och tänkte på Kevin, jag saknade honom. Det stog hans namn på displayen, jag öppnade messet fort.

”hej min älskling, allt bra? saknar dig redan...! puusss!”

Jag kände att känslan om att han utnyttjade mig som jag haft igår var som bortblåst istället skrev jag ett svar.

”Hej min fina! allt bra med mig, kanske drar till pappa över detta lovet, hur mår du? saknar dig också, puss!”

Jag drog på mig ett par jeans och en lite större tröja, borstade snabbt igenom håret och gick ner till köket. 

”Godmorgon mitt hjärta, sovit gott?” frågade mamma med alldeles för snäll ton, vad ville hon nu då? jag orkade inte leta efter tecken på något så jag frågade rakt ut ”godomorgon, hänt något eller?” hennes ansikts uttryck var svårt att beskriva men jag fattade vad hon skulle säga, jag stålsatte mig, ”Jag ska bort, igen, jobbet du vet...” ojj, det var jag inte beredd på, jag trodde hon skulle säga att jag inte fick åka till pappa. jag kollade på henne och försökte dölja ett leende ”okej.. hur länge blir det?” frågade jag, hon skakde på huvudet ”affärsresor brukar ta minst två veckor, men vad gör pappa under lovet?” Jag visste va affärsresorna innebar, killar, nattklubbar, dansande och mycket vin. jag nickade till svars, hon slog ut med armarna ”så? vad gör pappa?” jag skakade på huvudet ”ehm, han frågade ändå om jag ville dit så.” Hon sken upp. 

 

Samtidigt i Kanada:

Jag slog mig ner i Ryans soffa, Chaz, Ryan och jag hade vart vänner i evigheter och jag hade saknat dom riktigt mycket. ”Så dudes, vad gör vi nu då?” Frågade Ryan med ett flin, han hade just satt sig bredvid mig. Jag log mot honom, ”hur är livet med er då?” frågade jag med lätt röst, jag kände mig alltid trygg med mina bästa vänner. ”okej, hockeyn går sådär, vi har det svårt, målvakterna är skadade.” Ryan suckade, Chaz instämde men verkade inte lika deppig, när Ryan såg på Chaz sken han upp, ”Chaazzzy, ska du inte berätta nu?” Jag såg förvirrat på både chaz och Ryan, jag fattade ingenting ”vaddå? berätta nu Chaz!” skrattade jag. Han log lite generat, ”jo, jag har träffat en tjej.”

Jag spärrade upp ögonen och slog ut med armarna, Chaz förstoog att jag ville veta mer.

”Hon är bara helt underbar.” han blev generad, jag knöt näven och han slog till den med sin. Ryan himlade lätt med ögonen men kollade sedan på mig ”Så, Justin hur är livet som pop stjärna?” jag hade vart det länge nu men jag fattade at han menade mer hur det var för tillfället. jag log ett leende som jag kände inte riktigt nådde ögonen, jag älskade mitt jobb och alla mina fans, men ibland ville jag bara bo här med mina bästa vänner och spela hockey, men somsagt älskade jag mitt liv som det var just nu. ”helt okej, trött som vanligt.. men jag har inte den turen som Chaz att hitta min kärlek ännu så..” det sista sa jag med ett flin mot Chaz. Han boxade till mig på axeln, jag reste mig ur den lilla soffan och log mot mina vänner. ”Ska vi dra och kolla om Toronto är sig likt?” Dom klev upp ur soffan dom också, ”eller bara dra och fika hos dina morföreldrar?” skrattade Ryan som visste att det var det jag syftade på. Jag skrattade till och gick ut i hallen och hoppade i skorna. Dom andra följde mitt exempel.


Så vad tycker ni? KOmmentera åsikter och tips! 

 


NU KÖÖÖR VIII!

Okej, designen är uppe! Nu gäller det bara att få lite läsare! :D 
Så sprid bloggen vidare och läs och kommentera! Gör er redo, ny novell, nya möjligheter! Nu kör vi! :P 
Nu börjar novellen "Try to live without you" :D 
YeY!

RSS 2.0