kapiel 15-we did it, IN THE CAR!!!

 

 

Det stod med stora bokstäver:

EXKLUSIVT: JUSTIN BIEBER I SLAGSMÅL FÖR ATT FÖRSVARA NYA FLICKVÄNNEN?

 

Jag öppnade snabbt tidningen och läste det få rader som stod.

”jag gick bara förbi och såg tre killar slåss, när jag kom närmare var det Justin Bieber och sedan var det en yngre tjej som klev ut ur huset.” säger en kvinna som var ute med hunden. 

 

Vi spekulerar i att han slog till killarna efter att dom har gjort honom upprörd genom att håna flickan. Men vi fick reda på att en av killarna är flickans bror. Vi ska göra allt för att få en intervju med en av killarna och möjligen att vi kan få tag på Justin nu när han är hemma. 

 

Jag drämde näven i bordet. Och satte mig ner på en stol och gömde huvudet i händerna. 

”fan också.” sa jag och kände hur telefonen burrade i fickan, jag drog upp den och svarade. 

”Scooter, man, jag lovar..” Scooter brydde sig inte om någon ursäkt nu han avbröt.

”skit samma, vi måste ta reda på hur fan vi ska ta oss igenom det här nu.” jag drog på munnen, Scooter var alltid lika rakt på sak och det gillade jag. 

”ska jag ta en intervju om allt? vad är bäst?” jag gick undan lite och jag hörde hur Isa och hennes mamma började diskutera. Jag kände ett stygn av oro att Isas mamma skulle ogilla mig nu. 

”intervju får det bli, men vi måste ta det med någon som förstår allt. Som kan ställa rätt frågor så vi inte klantar till det igen.” sa han snabbt och jag hörde hur han började slå in saker på datorn. 

 

 

”okej, det här är för mycket för mig, jag får huvudvärk. Isa, jag går och lägger mig, jag insåg precis att du är ihop med Justin Bieber” Mamma skyndade ut ur köket och jag såg henne gå upp för trappan med fingrarna masserande mot huvudet. 

Jag satte mig ner och läste tidningen om och om igen tills jag fattade att dom visste mera om Justin än vad jag gjorde och jag var hans tjej. Alla visste mera om honom än mig. Det gav mig panik. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag gick runt i cirklar tills Justin kom tillbaka.

”jag måste dra, ledsen. jag kommer senare.” sa han och kysste mig på huvudet och sedan var han borta. 

Jag satte mig på en stol och andades långsamt för att inte få panik. Jag suckade efter en stund. 

”varför måste du ha sådant sjukt kontroll behov?” frågade jag mig själv och reste mig upp. 

Jag gick upp till mitt rum och lade mig på sängen istället. Jag låg med huvudet nedtryckt i kudden när det plötsligt ringde på dörren. Jag skyndade ner för att inte låta Justin vänta, hade han redan kommit tillbaks? Jag öppnade dörren och var beredd på att hoppa i hans famn men när jag öppnade blixtrade det i ansiktet på mig. Jag förstod inte vad som hände med mig när jag insåg att det även stod folk utanför min dörr. Jag fattade ingenting tills någon ropade, ”kan vi få en kommentar av dig Isadora, dejtar ni?” jag fattade att det var massor med paparazzi’s som stod och skrek och smällde igen dörren och låste. Jag drog upp telefonen i samma sekund och ringde Justin. 

 

”Isa.” viskade han.

”Justin kom inte hem till mig, dom är här överallt. Jag vet inte vad jag ska ta mig till!” skrek jag.

”paparazzi’s?” morrade han. 

”ja, dom står här utanför!” 

”jag skickar Kenny, han hämtar dig.” 

Jag svalde några gånger innan jag kunde uttala ord igen. 

”jag fick panik Justin.” sa jag med gråten i halsen.

”jag förstår det Isa, andas. Men allt kommer bli bra, vi ska fixa en intervju så att allt ställs tillrätta.”

”jag ska gå och säga till mamma, hon kommer inte direkt bli glad.” sa jag och la på innan Justin han svara. 

jag gick upp till mammas rum som var ned släckt men hon satt med mobilen i handen och skrev, antagligen sms:ade hon med ett engångsligg. 

”mamma det är fullt med paparazzi’s där ute, stanna inne någon timme, jag ska dra iväg till ett ställe och ordna upp allt, vi ses i kväll.” sa jag och jag fick ett ”mm” till svar. 

Jag drog en borste genom håret och drog på mig en tjocktröja eftersom det var lite kallare ute nu på kvällen. 

 

Jag gick till terassen och öppnade den knarrande glasdörren. Med tysta steg gick jag ut, dom var verkligen osmarta dom där människorna som inte gick hit. 

Jag gick ut genom grinden på baksidan och ut på vägen, jag såg en svart bil komma åkande mot mig. Den stannade någon meter ifrån mig och den tonade rutan åkte ner, jag hade väntat mig ett främmande ansikte men Justin satt bakom ratten. Han sken upp när han såg mig och jag gick fram mot fönstret, det var inte länge sen vi sågs men ändå var jag så glad över att se honom. Jag gick så nära att jag kunde känna hans doft och han tittade på mig. 

”hur är det med min favorit tjej?” sa han och kysste mjukt. Jag besvarade kyssen och glömde helt bort att på andra sidan mitt stora hus stod det flera människor med jätte stora kameror. Jag lade mina händer på Justins huvud och tog tag i hans hår. Våra tungor möttes och det gick en stöt genom hela min kropp. Men jag släppte honom snabbt när jag hörde röster komma nära. Jag for snabbt in i bilen och Justin hade också hört eftersom att han inte brydde sig om jag hade bälte eller ej, han gasade så att motorn rev och gjorde en stor sväng så att vi skulle slippa åka förbi mitt hem.

 

När vi hade kommit bort en bit från huset saktade han in och svängde in på en ödelagd parkering. 

”om det låg så här nära hade jag kunnat gå.” skrattade jag.

”åh, vi är inte framme” sa Justin och klättrade bak så att han satt bredvid mig. 

”vi kommer inte få mycket tid bara oss två i kväll, det kommer vara mycket folk.” sa han och började kyssa mig igen. Jag förstod vad han menade och besvarade kyssarna. Vi blev båda mera upphetsade och han drog av sig tröjan. Jag smekte hans bara bringa och kysste honom upp längst nacken. Jag var glad att han hade så tonade rutor nu eftersom vi höll på att göra det som man inte ville göra inför annat folk.

Men jag stannade plötsligt upp och tittade på Justin som såg förvånat på mig. Hans ögon var vilda och egentligen ville jag inte sluta nu. 

”vi kan inte göra det i bilen.” sa jag och skrattade. 

Justin gjorde något slags läte och kysste mig mjukt och försiktigt på läpparna. 

”du har rätt. Vi kan göra det på bilen.” skrattade han. Jag puttade till honom i magen och satte mig upp. 

”kom igen, i kväll.” sa jag och kysste honom. 

Han suckade och la huvudet i mitt knä.

”jag skulle vilja ta dig på en dejt Isa. Vi har ju inte vart på någon riktigt.” han tittade upp på mig. 

”hinner vi i kväll?” sa jag och tittade på bilklockan. Den visade 15.46, jag tänkte snabbt hur vi skulle sitta i möte ett bra tag. Jag tittade på honom samtidigt som han tittade på mig, jag visste vad han skulle säga.

”ja.” 

Det var som om den meningen suddade ut mina tankar om att inte göra det i bilen, för plötsligt låg han bara över mig och sedan hade vi bara gjort det. Jag kunde knappt fatta vad som hade hänt. Men jag var ändå så himla lycklig. 

”Vi gjorde det Justin, I BILEN!” sa jag och vi båda började skratta högt.


kappitel 14.

 
 
Tidigare: ”Isadora, gå inte, snälla. Jag vill förklara.”  sa han långsamt och jag hörde paniken i hans röst. En taxi stannade och jag hoppade in, jag tittade på Justin hela vägen innan han försvann ur sikte. Jag skakade på huvudet och suckade, jag trodde jag hade hittat hem, jag trodde verkligen det. 

 

”Men Isa, jag vet att du är en bra tjej, men var det inte lite hårt av dig att bara lämna honom så där?” River var upprörd i telefonen.

”jo, men jag tänkte inte klart, Han slog ner min bror, kom igen. Men jag vet varför han gjorde det och nu skäms jag” sa jag lågt och ångerfullt.

”vet du vad du ska göra Isa?” Frågade River.

”nej” suckade jag.

”men det vet jag, du ska ringa Justin och prata, både han och du måste reda ut saker, ni båda är osäkra för att ni så nyss har blivit ihop” sa hon och lät så typiskt River-smart.

”tack Riv, vi hörs!” sa jag och hon skrattade i luren och la sedan på. 

Jag han leta upp Justin i favoriterna i telefonen innan jag avbröts av att någon ringde mig, jag hann inte se vem utan kastade mig nästan över svara knappen.

”isa!” skrek jag i luren.

”Isa, jag är ledsen... verkligen” Han suckade tungt. Jag hade glömt hur man andades och försökte låta normal fast jag var andfådd. 

”Justin, jag menade inte att bli så arg, jag visste inte hur jag skulle agera, jag blev så förvånad!” sa jag och fick tillbaka min normala and hämtning.

”möt mig i parken om tio.” sa han.

”visst.” sa jag och skulle precis lägga på när han skrek.

”men Isa!!!”

”vad?” frågade jag. 

”äsch, det var inget, vi ses snart!” sa han och jag lade på luren och slängde mig ut genom dörren. 

 

Jag satte mig på en parkbänk och kisade mot den starka solen, folk gick förbi med barnvagnar och telefoner tryckta mot öronen. tre tjejer gick fnissande förbi och tittade alla tre ner på en telefon, antagligen någon kille som hade skickat något sms. Jag log för mig själv. Jag hade aldrig haft en sådan flickig barndom, jag hade bara vart med killar och hade inte haft något emot det, det var snarare när jag började bara med tjejer som problemen kom in i livet. En tjej joggade förbi och en pappa gick med sin dotter i famnen, han såg lycklig ut och det värmde inuti mig, jag fick alltid en bra känsla när jag såg föräldrar som verkligen var lyckliga över sina barn. 

Bakom honom kom en ganska lång och smal kille med luvan nerdragen över ögonen och det ända som fick mig att känna igen min pojkvän var skorna, alltid samma märke, supras. Han tittade upp på mig och jag visste inte hur jag skulle agera. Jag ställde mig upp som ett fån och tittade på honom.  Han log snett men tog inte av sig luvan.

När vi kommit så nära varandra att vi kände varandras dofter stannade han. 

”var det så smart att välja parken som plats när du ska möta din hemliga flickvän och du är Justin Bieber förföljd av fotografer?” skrattade jag. 

”Först vill jag säga, förlåt för att jag gick över gränsen, det var dumt och korkat av mig. För det andra, det var inte dumt att välja parken när man ska göra det här.” jag förstod ingenting innan han började ta av sig luvan och solglasögonen och tittade på mig och log stort. 

”Justin vad gör du?” sa jag men egentligen förstod jag precis. 

”Isa, jag vill inte förlora dig på grund av mig, jag pratade om det med Scooter idag på mötet och han sa att det var ok om folk började se oss tillsammans nu.” han och tittade på mig med glittrande ögon och jag kunde inte låta bli att börja skratta. Jag kramade honom och han kramade mig. 

Jag hade trott rätt, jag hade hittat hem.

 

Jag öppnade dörren hemma och ropade.

”KARIM!!” till min lycka var han hemma och kom ner springande, han var blå runt ena ögat men annars var det faktiskt inte så farligt, jag hade nog sett det värre än vad det vart egentligen. 

”vad vill du?” sa han trött och jag suckade. 

”snälla.. bara lyssna, Justin är här.” sa jag och Karim log snett. 

”har han redan fått dåligt samvete?” flinade han. 

”ja, kanske det och det är väll bara bra kanske?” 

”visst, ska vi snacka tycker du?” sa han och jag nickade och Justin klev in. 

 

 

 

”du har en rejäl höger mannen, starkt, tränar du mycket?” Jag kunde inte skratta fast jag så gärna ville. Karim var blå slagen i ansiktet och jag skämdes.

”alltså, förlåt, verkligen” sa jag lågt.

”mannen, det där är inte det värsta jag har vart med om, det löser sig. mamma har också sett värre, nu vet jag att du är bra för min syrra också.” jag blev förvånad över att han lät så snäll, jag hade väntat mig en mera kaxig typ. Jag log och reste mig upp.

”påminn mig om att jag är skyldig dig en enorm tjänst för det här.” sa jag och gick ut ur rummet.

 

”så? hur gick det?” sa Isa när jag klev ut ur det mörka lilla rummet som antagligen var Karims.

”antagligen, har han slagit i huvudet, han förlät mig.” sa jag och log snett. 

”vad bra.” sa Isa och log, men det var ingen glädje i leendet. 

”har du?” frågade jag, hon rynkade på näsan.

”har jag vad+” frågade hon. 

”förlåtit mig?” sa jag tyst. Hon tittade på mig med ögon som nu glittrade av tårar. 

”vad har jag gjort för att förtjäna dig Justin?” sa hon och kysste mig mjukt, jag slöt ögonen och smakade mig fram på hennes läppar. Det kändes alltid som den första kyssen med Isa, derför hade jag valt att snabbt bli offentlig med henne, inte bara för oss utan även för mina beliebers. Dom var värda det, det var ju trots allt dom som hade tagit mig hit där jag står idag och jag är evigt tacksam. 

Isa avslutade kyssen och tittade på mig, tog min hand och drog in mig i köket. 

Fortsatte kyssa mig där men en aning vildare nu. jag lyfte upp henne så att hon satt på köksbänken och hon lutade sig mot mig och prövade sig fram med tungan och läpparna. Bådas and hämtningar blev hetsigare. Jag skulle precis dra av mig tröjan när hon stannade upp. 

”inte i köket Justin.” klockan började närma sig sju på kvällen och det var ganska mörkt ute, men hon hade rätt någon skulle se in genom dom stora fönstren. 

”då går vi upp då” sa jag och drog lite i henne, men hon satt kvar som en staty och log busigt. 

”så kul ska vi inte ha det.” skrattade hon och hoppade ner från bänken och öppnade kylen.

Jag suckade och satte mig på en stol som stod runt den lilla köksön och försökte dölja min stora besvikelse. Det var inte så att jag var i ett behov av sex, men Isa gjorde mig aningen... upphetsad. 

”vi skulle börja laga mat, men jag vet faktiskt inte alls vad vi ska göra.” mumlade hon och jag reste mig upp och ställde mig bakom henne, la armarna runt henne och kysste henne längs nacken. Hon skrattade och vände sig mot mig. 

”Justin, så här lagar man inte mat.” sa hon men kysste mig långsamt på läpparna, hon dröjde sig kvar innan hon vände sig om igen och slog upp en kokbok. 

Hon tittade ner koncentrerat på den och slog på ugnen och slog sedan ner blicken igen. Jag iakttog varje rörelse hon gjorde och jag insåg för varje sekund hur vacker hon var.

”shit.” sa jag och insåg att jag hade sagt det högt. Hon vände sig om och höjde ögonbrynen.

”erkänn, jag är het när jag lagar mat” skrattade hon.

”ärligt talat, så ja. Sjukt het.” sa jag och log uppmuntrande.

”ah visst.” sa hon och slängde in någon slags mat i ugnen. 

”snabb på att laga mat är du också.” log jag.

”okej, för det första: du är inte så het när du sitter där och inte hjälper mig. och för det andra: det var bara en pizza, det går fort.” muttrade hon. 

Jag ställde mig upp igen och tittade på henne. 

”vad ska jag göra? ska jag duka?” hon log lite. 

”du kan få duka, tallrikar finns där borta och bestick finns i den översta lådan i den raden, glas tar jag fram.” jag titta noga vart jag skulle hitta sakerna och gick sedan och hämtade dom. 

”Hålla!” Ropade Miranda från hallen. 

”Hej mamma” svarade Isa. 

Miranda kom in med rödblommiga kinder och slängde väskan på en stol.

”mm, det doftar underbart” sa hon i samma stund som hon slängde dagens tidning på bordet. Jag sneglade bort mot den och det första jag såg var mitt eget ansikte. 

”hur mår ni? Justin du ser lite skrämd ut.” skrattade Isadoras mamma.

”jo, när köpte du den där tidningen?” frågade jag.

”nyss, hur så?” svarade hon frågande.

”jo, det är jag på framsidan.” sa jag och försökte låta lugn.

”jamen shit, det är du, det såg jag inte.” sa hon.


Detta kapitel har jag jobbat hårt med att få fram! Hoppas av hela mitt hjärta att ni gillar det! puss!


Förlåt räcker inte!

Hallå fina ni! nu ska jag förklara för er varför jag har vart en usel person på sista tiden:
 
Ska inte gå in för personligt mn jag kan ju säga att en i min familj som jag står närmst har blivit sjuk och nu är det inte halsfluss vi snackar, nu snackar vi sjukhus, inte orka stå upp, mediciner osv osv. Ärligt talat har jag inte ens funderat på senaste tiden att skriva! 
 
Sen vet ni en till sak? MIN LADDARE HAR GÅTT SÖNDER IGEN! haha! så förra kapitlet var ett jag hade skrivit lite utan att veta igentligen, för allt jag har antecknat finns på den här datorn och nu har jag äntligen fått lite batteri på den! ;) Men jag ska faktiskt försöka bli bättre på att skriva och nästan hela nästa kapitel är klart nu! :D 
 
Men jag är sjukt ledsen över att ni har fått lida och jag får pngest när jag ser era kommentarer! Usch, men nu stryker jag under jag ska FÖRSÖKA skriva lite idag och KANSKE kommer det upp ett kapitel idag/ikväll/inatt. 
 
Hoppas ni inte hatar mig, för jag hatar inte er ;) 
Puss på er <3

RSS 2.0