Kapitel 6.

Tidigare: 

”jag gillar dig mycket Justin.” han flyttade snabbt huvudet och kysste mig på kinden, utan att bli störda denna gång. En röst inom mig skrek att detta inte var rätt, det går för fort men den andra röstan viskade med sametslen röst att det var okej när det går fort.


Bild

”tjeena! Äntligen kommer ni, vi har väntat och tro mig det är inte kul att vara själv med dom där två” Sa Ryan som hade öppnat dörren till oss och pekade med ett menande finger in mot huset. Både Justin och jag skrattade, ”men det ser ut som om jag kommer bli ensam singel snart” tillade Ryan när han såg att jag höll Justins hand, ”vi lämnar dig inte ändå” skrattade Justin, Jag log bara.  

Ryan tog med oss in till vardags rummet där mycket riktigt River och Chazsatt tätt ihop och kysstes, dom verkade inte ha märkt oss så jag tog tillfället i akt och knäppte en bild av dom, men kvaliteten blev ju inte den bästa med min telefon. Justin tittade på mig och försökte hålla inne ett skratt, han tyckte det var döds roligt med min mobil och hade retat mig hela förra veckan över det. Han drog upp sin mobil och knäppte en bild, han hade ju där emot en iPhone 5, två stycken.  

”Nu får ni lägga ner, Riv, hej, vi är här” skrattade jag efter en stunds väntan på att dom skulle märka oss. River ryckte till och rätade på sig, ”hu...hur länge har ni vart här?” stammade hon mycket generad, ”en halvtimme” skämtade Justin, River slog upp ögonen så att dom blev formade dom två golfbollar men lugnade sig när hon såg Justins min. 

Justin och jag slog oss ner i soffan bredvid, vi satt inte onaturligt nära varandra men han hade ena handen vilande mot mitt lår och jag kunde knappt röra mig för att jag ville inte att han skulle flytta den. 

”men ska vi beställa mat eller?” sa Ryan med en suck antagligen över att han var trött på att River och Chaz som inte kunde släppa varandra och mig och Justin som nu satt tätt ihop och bara helt tysta. Jag fick en känsla av dåligt samvete så jag ställde mig upp men ångrade mig när jag kände hur snabbt Justin drog bort sin hand, det kändes tomt och kallt men jag skakade av känslan eftersom jag inte tänkte fästa mig vid honom så här tidigt. Eftersom det hade gått en stund sen jag reste mig upp såg Ryan frågande på mig. ”ehm... det tycker jag med” log jag lite generat, han skrattade till, ”men då åker du och jag och handlar då.” sa han och jag vet inte om det var en fråga eller bara en order men jag nickade glatt. ”okej, bra, vad ska vi handla?” Ryan vart glad av att jag ville följa med och hade nu ett leende inte likt något annat på läpparna. ”kina mat!” utbrast Justin som hade suttit tyst ett bra tag medans vi andra små pratat lite. Alla skrattade åt hans snabba reaktion men vi höll med om att det lät riktigt gott. 

Ryan och jag gick ut i hallen och trädde på oss skor och gick sedan ut till Ryans bil.

Jag satte mig bredvid honom och han startade motorn med ett mjukt ljud. Bilen var ny och luktade gott, skulle inte förvåna mig om Justin hade köpt den, han var så snäll. 

 

Vi stannade vid en liten byggnad och klev in, jag träffades av en stark lukt av olika fiskar och kycklingar. En lång dam kom fram till oss, ”hej, bord för två, till kärleksparet?” jag röck till när jag hörde det sista men Ryan var snabb med sitt svar för att inte få en pinsam stämning, ”nej, vi tar med oss” kvinnan log mot oss, ”åh, då kan ni följa med mig bort hit och beställa” vi följde henne till en bar typ och beställde lite av allt, kvinnan skrev upp allt och försvann ut i köket. Först stod Ryan och jag bara tysta men sen började han skratta, ”okej, det där var konstigt.” sa han efter ett långt fniss anfall, ”ja, att hon var så säker på att vi var ett par liksom, inte ens fråga lite snällt först” skrattade jag, Ryan såg allvarlig ut ”inte för att jag skulle ha något emot att vara din kille” jag stelnade till helt, det var jag inte beredd på. Vad skulle jag svara? Jag var inte intresserad av Ryan på det viset. 

Men sen flinade han ”jag skojar, ta’t lugnt Iz, jag vet att du gillar Justin, ville bara att du ska veta, han gillar dig med” blodet forsade som en ström mot ansiktet jag visste inte vad jag skulle säga, ”har han sagt det?” klämde jag fram och försökte få bort rodnaden över hela ansiktet och halsen, ”han tittar på dig, som om du var... ja, som om du var den ända personen på jorden” min rodnad som precis hade lagt sig flammade självklart upp på nytt. ”om jag får lägga mig i så går det för fort, men kärlek är vl kärlek, inte mitt förhållande” tillade han som om ingenting, men jag höll ju med honom. ”Ry, jag håller med dig där, jag känner knappt någon av er fyra, men jag älskar er alla” han log sitt speciella Ryan flin, ”precis som vi älskar dig sis.” 

Jag log åt honom och insåg att jag hade hittat det där man ville ha i livet, vänner.


Kort men fint... Skoja, mellan kapitel som behövs, nästa kapitel får vi se om det händer något i ;) 
KOMMENTERA!!!

 

 

Alla fina kommentarer!
Postat av: My Törnqvist

sv: klart jag älskar justin!!

ska du på hans konsert 22 eller 23 april 2013?:)

2012-11-26 @ 23:26:40
URL: http://mytrnqvist.blogg.se/
Postat av: My Törnqvist

sv: aha vad tråkigt :/

japp det ska jag :D

2012-11-26 @ 23:44:51
URL: http://mytrnqvist.blogg.se/
Postat av: Matilda :)

Gash va jag har längtat!! Vill ha mer!! Snälla lägg upp ett så fort du kan! Kraaaaaam

Svar: åh, finaste Matilda! tack för alla komplimanger! :) Skriver just nu! STÖRSTA KRAMEN!!!
Try To Live Without You.

2012-11-27 @ 16:26:50
Postat av: Emelie

Jätte bra! <3
Och jag har länkat din blogg nu! :)
http://bieberrstorys.blogg.se/2012/november/lankbyte-2-3-4.html

2012-11-27 @ 19:04:29
URL: http://bieberrstorys.blogg.se

Skicka din gulliga kommentar här:

Ditt vackra namn:
vill du bli ihågkommen?

din härliga E-mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress (så jag kan kolla din blogg):

Här skriver du din åsikt:

Trackback
RSS 2.0